Kursus i seriøst salg

Lær at kontakte potentielle kunder som en pro
og boost din virksomheds succes!

Det handler ikke om at sælge sand i Sahara, men at tilgå og møde dine potentielle kunder via opsøgende salg.

Med mere end 35 års erfaring inden for nationalt og internationalt salg tilbyder jeg

Opdag hemmelighederne bag succesfuldt telefonsalg med dette kursus!

Uanset om du er en erfaren sælger eller nybegynder, vil dette kursus give dig værdifulde værktøjer og strategier til at øge dine salgsevner og nå dine mål.

Få styr på dine telefoniske salgsfærdigheder og øg din virksomheds succes med mit kursus i effektiv telefonsalg.

Jeg lærer dig, hvad du behøver at vide for at opnå succes med telefonsalg, fra at finde potentielle kunder og kontakte dem til at håndtere afslag og følge op på succesfulde samtaler.

Vi kommer omkring emner som præsentation af dig selv, dit firma og dit produkt i telefonen, registrering af kunder og samtaler samt opfølgning på både afslag og interesser.

Mit kursus inkluderer også forberedelse til fysiske møder, hvordan man håndterer tilbud og ordrer, og hvordan man bedst følger op på disse.

Uanset om du er nystartet eller har års erfaring, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at maksimere dine resultater og nå dit salgspotentiale.

Formålet med kurset:

Formålet med kurset er at give dig den nødvendige viden og færdigheder til at lykkes inden for telefonsalg. Vi vil dykke ned i, hvorfor telefonsalg er så vigtigt og hvordan det kan være en afgørende faktor for din virksomheds succes. Du vil lære, hvordan du identificerer potentielle kunder, kontakter dem effektivt og følger op på dine henvendelser for at maksimere chancerne for succes.

Før du kontakter potentielle kunder, er det afgørende at mestre kunsten at præsentere dig selv, dit firma og dit produkt over telefonen. Jeg vil guide dig gennem den bedste praksis for at skabe en overbevisende og professionel præsentation, der vil vække interesse hos dine potentielle kunder.

Selvom det er uundgåeligt, at nogle kunder ikke er interesseret, vil du lære, hvordan du håndterer disse situationer på en professionel og høflig måde. Mine strategier vil hjælpe dig med at bevare et positivt forhold til potentielle kunder, selvom de siger “nej tak.”

Når en kunde viser interesse, er opfølgning afgørende for at fastholde deres engagement. Du vil stifte bekendtskab med effektive teknikker til at følge op på telefonsamtaler og sikre, at dine potentielle kunder forbliver engagerede og interesserede i dit tilbud.

Når du har sikret kundens interesse, er det tid til at forberede dig til et fysisk møde hos kunden. Kurset vil guide dig gennem trinene til en vellykket forberedelse, så du kan maksimere chancerne for at lukke salget under mødet.

Mødet hos kunden er dit øjeblik at skinne. Jeg vil lære dig, hvordan du skaber en positiv og overbevisende præsentation, der får kunden til at indse værdien af dit tilbud. Du vil lære effektive kommunikationsteknikker, der kan hjælpe dig med at opbygge tillid og sikre, at kunden er fuldt ud overbevist om fordelene ved dit produkt eller din service.

Komplet salgskursus
kun kr. 850,- excl. moms

Begrænset antal pladser – max 10 deltagere pr. aften.

Tilmeld via formular nederst på siden.

Kurset afholdes i Arena Aabenraa, Hjelmallé 3, 6200 Aabenraa – nærmere information følger efter tilmelding.

Kommende kurser:

Pt. ingen planlagte kurser!

Tilmeld nu – og få flere kunder:

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt mig venligst på info@connecting-people.dk eller på telefon 2024 1003.

Få en uforpligtende snak med mig

Udvalgte referencer

Dansk Fundering A/S

Arne har hjulpet flere gange med at finde kvalificeret personale. Arne er god til at finde kandidaterne med den rette faglighed. Men vigtigst af alt også den rette personlighed og indstilling. Tak for kandidater og behageligt samarbejde – Held og lykke fremover.

De bedste hilsner Kasper

 

/Kasper Henningsen, direktør, Dansk Fundering A/S

Mink-Bürsten ApS

Mink-Bürsten ApS har udvidet aktiviteterne og ansat flere projektledere, ud fra kandidater som Arne som recruiter havde fundet til os.
Inden han begyndte at søge kandidater til os, satte han sig grundigt ind i vores kultur og produkter, og snakkede med de øvrige ansatte.
Jeg deltog i Arnes interview med en af hans kandidater. Det var en positiv oplevelse.
Undervejs i udvælgelsesforløbene holdt han mig godt informeret, og fulgte senere flere gange op på ansættelserne.

Arne har et godt menneskekendskab og udviser stor tillid og loyalitet, er seriøs og arbejder professionelt på en behagelig men også humoristisk måde.

Jeg vil meget gerne anbefale Arne til andre.

 

/Claus Dall, Managing Director Scandinavia, Mink-Bürsten ApS

Process Engineering A/S

Jeg har samarbejdet med Arne i perioden 2004 – 2013. Han var, som ansat i et rekrutterings- og vikarbureau, leverandør af personale til både administrationen og produktionen i de virksomheder, hvor jeg arbejdede. Arne er i besiddelse af et fremragende menneskekendskab og kan hurtig sætte sig ind i en virksomheds kultur og holdninger. Han har formodet på en professionel og loyal måde, at komme med de rette kandidater, uanset om det var til faste eller vikar stillinger. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Arne, og jeg vil klart anbefale ham til andre.

 

/Dorte Mohr Carstensen, HR Ansvarlig, Process Engineering A/S

B.Sc.Mech.Eng.

Jeg vil gerne dele oplevelsen jeg havde af Arne i den rekrutterings proces jeg var en del af som ansøger. Dagen efter jeg havde sendt min ansøgning til jobbet, blev jeg kontaktet telefonisk af Arne, efter Kl. 16:00.
Tiden blev ikke spildt, Arne var velforberedt og fik i løbet af telefonsamtalen afklaret de væsentligste punkter i jobbet, så som rejseaktivitet, løn forestillinger osv. Arne mestrede hele ansættelses forløbet igennem at skabe en positiv og behagelig stemning, så der kunne fokuseres på det væsentlige.

Efter ansættelsen har jeg været i kontakt med Arne hvor han har ringet og været forbi min arbejdsplads for at sikre sig alt gik som det skulle.
Jeg anser Arne som top professionel i rekrutterings branchen.

 

/Jörg Leitner, Mechanical Engineering. B.Sc.Mech.Eng.

Dansk Ventil Center A/S

Jeg har tidligere brugt Arne ved ansættelse af kontorpersonale. Han har hjulpet mig med 3 ansættelser i vores interne salgsafdeling, og alle 3 medarbejdere er fortsat hos os, og den først ansatte af disse har 5 års jubilæum næste år. Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Arne og vil klart anbefale ham til andre.

 

/Michael Brinch Sørensen, Managing Director, Dansk Ventil Center A/S

KVIK-FLYT A/S

Arne Lauritzen har siden september 2020 assisteret mig med administrative opgaver. Et samarbejde, der fortsætter.

Opgaverne i KVIK-FLYT er bl.a. opdatering af systemer, opdatering af personalehåndbog samt af tekster i bestående blanketter og dokumenter, oversættelse til tysk og engelsk, deltagelse i interne informationsmøder og forberedelse af medarbejdersamtaler.

Arne er nem at kommunikere med, er humoristisk, udadvendt og positiv.

Han er loyal, fleksibel, tager ansvar, holder alle aftaler, og han har en stor alsidig erfaring. Han har en stor passion for sprog, herunder korrekturlæsning samt udarbejdelse af tekster.


/Thomas Mikkelsen, KVIK-FLYT A/S

Valmont SM A/S

Jeg har i 2013 arbejdet sammen Arne omkring rekruttering af en indkøbsassistent til min afdeling. Arne er altid velforberedt og velorganiseret som samarbejdspartner, og det har været en positiv oplevelse at arbejde sammen. Jeg er meget tilfreds med kandidaten som gør det rigtig godt i mit team. Tak for din måde at være på Arne og jeg vil ønske dig held og lykke fremover.

Venlig hilsen
Morten

 

/Morten Højsager, Purchasing Manager, Valmont SM A/S